Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Hodně záleží jak kvalitně byl ječmen klíčen a poté šrot zcukřen = konečný vysoký obsah zkvasitelných cukrů = vysoká alkoholovitost kvasu, která jej dokáže spolu s panujícím chladem zakonzervovat. Obecne se obilné kvasy kvasí spíše při vyšší teplotě kolem 20C, pokud to kvasíte někde ve sklepě apod do 10-15C, tak to nevím jak prokvasí. Pivo však kvasí taky při nízké teplotě... Zajímavé je, že vám obilný kvas vypálí v pěstitelské pálenici na ovoce, ten název není náhodný, podle zákona smí pálit jen přebytky z ovoce...))

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika