Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cukr potřebuje rozštěpit na jednoduché cukry, aby ho mohli kvasinky zpracovat. To se děje tím, že mírně okyselíš cukrový roztok. Třeba kyselinou citronovou, nebo plátky citronů. Vyzkoušej to v menším, pár litrů roztoku. Pár hodin předem dát litr připraveného roztoku trochu ohřát, tak 25 st. Celsia. Párkrát přeleješ do jiné nádoby, aby se provzdušnil. Dáš kvasinky, živnou sůl a za pár hodin už to kvasí. Pak to přidáš do těch pár litrů, dáš navrch kvasnou zátku, aby se zamezilo přístupu dalšího kyslíku. Udržuj to v teple kolem 20 - 25 st. samoliter.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika