Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím.

Nemáte zkušenost s namícháním  "rumu"? Zkoušel jsem ho namíchat z jemné vínovice. Použil jsem esenci rumu, vanilky, karamel a sladidlo. Koupil jsem to na   alkoholoveesence.cz. Další pokus jsem udělal s přidáním dubový žíhaných špalíků (popsáno v této sekci) a malým přídavkem uvedených esencí. Naředěno na cca 43 proc. To bylo jemnejší, chutnější. Ale zatím to není to co chci. Nemáte někdo zkušenost s přidáním koření - skořice, hřebíček, koriandr...? Co, kolik?  Podělte se. Rád bych se vyhnul použití rumové esence (aromka Brno). Uleželý karibský rum asi nenamícháme, ale určitě kvality Republiky a Hefronu nebude problém dosáhnout.  Rum je nepostradatelná součást griotky a trochu dávám i do ořechovice i když tam dávám pžedevším ovocnou pálenku čistou. Ale do punče, svařáku a td. je nenahraditelný. Tak se podělte. Pěkný večer.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika