Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Většinou to smysl nemá, ale záleží na tom, kolik máte jablek. Porovnám-li hmotnost jablek čerstvých a sušených  (ani ty nemají nikdy nulovou vlhkost), obsahují jablka kolem 90% vody. Ve 100 litrovém lisu nezískám obvykle víc než 65 litrů moštu. Vyrábět z výlisků druhák jejich opětovným namočením jsem nezkoušel. Znám ale lidi, kteří výlisky namočí, přisladí, nechají prokvasit a vypálit. Považuji to za blbost, už s ohledem na výkupní cenu padanek.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika