Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ne však tak, jak to zde vy popisujete; tím, že rozmícháte slad do vody ještě nemůžete tuto směs přímo zakvasit!! Napřed z toho musíte „uvařit“ sladinu, tedy škroby obsažené ve sladu je nutno zcukřit až na jednoduché cukry. Používá se na to úplně stejný postup jako při vaření piva!! No a potom po „zcukření“ a ochlazení můžete teprve zakvasit, chmelení můžete vynechat. No a potom po hlavním kvašení a dokvášení (chcete-li větší výtěžnost alkoholu) teprve destilovat (pálit). Vše kolem tohoto lze najít na stránkách o Homebrewingu (stačí zadat do vyhledávače)!! Popisovat to zde, je jen ztráta času. Musíte si to nastudovat sám, chcete-li to provozovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika