Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak to Vám věřím, je to nepochybně tím, že Vy rozlišujete slivovici na dobrou a ještě lepší. Okysličení v sudu nějakou příchuť ubere, dub něco překryje, jinou přidá.
   Já jsem do soudku pálenku nedával, věřil jsem kdysi naivně na čarovnou moc dlouhého uskladnění, které udělá ze špatné pálenky dobrou. Před mnoha lety jsem si mysel, že je úplně jedno, co skončí v kvasu, vydestiluje se vždy jen to dobré. Že hnilé ovoce je vlastně taky kvašené, že nezralé plody stačí řádně dosladit.  Nedávno jsem otevřel jednu takovou láhev po 25 letech - nu pít se to dalo, ale loňská je lepší. Proto hlásám, že opravdový patok lze v lahodnou kořalku přeměnit jen teoreticky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika