Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Upřimně řečeno, nevím. Jde o to, že moštováním se logicky zbavujeme jisté jablečné, tedy pevné hmoty, která je jaksi vyřazena ze soutěže. Ze zkušeností se ví, že takto vznikající calvadosy jsou jedinečné a nic proti tomu. Francouzi ví své. Použití odpadní, pevné hmoty v době štěpících enzymů, např Ovopresu (mám ho v ledničce), dává nové a netušené možnosti, najít nové a bohatší chutě v destilátu, který byl založen právě z ovocného koncentrátu k němuž Vy, díky domácí moštárně máte přístup. Takže pokud máte v letošní, zoufale na ovoce chudé sezoně, jakési množství jablek, které po vylisování nemají využití, s vyjimkou zkrmení domácím zvířectvem, přimlouval bych se za naložení dle výše zmíněného postupu a kdybyste snad měl problém s enzymem, napište. P.Š.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika