Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den. Určitě se nehádáme, jen si povídáme a řekl bych, že to téměř vždy vede k zajímavým poznatkům. Technologický rozdíl mezi kvasem na víno a na ovocný destilát skutečně asi moc není. Já ale psal o technologickém rozdílu mezi výrobou vína a vyrobou kvalitní slivovice. Zatímco lihovitost vína Vám bude asi stačit z klasického kvašení a následných vinařských postupů, lihovatost např. švestkového kvasu Vám asi k ničemu přímo nebude a nebudete to pít. Je třeba ještě další postupy, které vinaři nemusí používat. Ještě bych ale dodal, že Vámi uváděný calvados a pod dále zraje v dřevěných sudech, a to zrání teprve z nich dělá ten žádoucí nápoj. Kdežto ušlechtilé ovocné pálenky můžete bez problémů ochutnávat téměř okamžitě po vypálení. Mně osobně stačí jen naředění a odvětrání. Stanislaw

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika