Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dnes jsem opět mohl zkontrolovat kvas z broskví (nemám jej doma). Stále štípe v nose, ale cítím z něj vůni broskví. Začaly kvasit i Áronie, ty jsou naložené pouze týden, ale cítil jsem z nich podobnou štiplavost, podstatně slabší. Jsou plně vyzrálé, naložené v cukru a vodě. Nevím jak poznám, že je kvas dokvašen, ani jak dlouho trvá kvašení broskví a Áronií. Může mi někdo zkušený poradit?

Standa

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika