Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den. Tak se přidám. Fotku mi to sice neukázalo, ale podle popisu budete mít kvas v naprostém pořádku. To, že nemáte na povrchu žádnou plíseň ani křís znamená, že vše probíhalo naprosto bez problémů. Reakci typu "když to bylo uzvařený" neberte vážně. Kvašení je anaerobní, čili bez přístupu vzduchu, je to v naprosté pohodě. Naopak přístup vzduchu může navodit problémy. Nechte všechno pěkně být, pálení domluvte na pozdější dobu a jistě budete spokojený. Rozhodně nic nevyhazovat! Já sám budu pálit až v únoru. Švestkový kvas vydrží klidně i rok! Jestli dále kvasí můžete vyzkoušet následovně. Po otevření dejte nos co nejblíže ke kvasu a nadechněte se. Pokud zakašlete, je to OK, ale ani když nezaklašlete, nic se neděje.  Dále kvašení můžete slyšet. Šumí to přesně tak, jako když si otevřete limonádu. Pokud budete v budoucnu opět zakládat kvas, není špatné použít speciální kvasinky, nebo také normální kvasnice z obchodu. Sám jsem to tak taky dělal. Čili. Nemíchat, minimálně otvírat a posléze vypálit! Jistě budte spokojený. Stanislaw:-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika