Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Někde jsem slyšel, že po zmrazení se  oddělí denaturační přísady od lihu, sám jsem to, ale nezkoušel.

Moje teorie je, ale taková, že kvasinky nejprve překvasí cukr přidaný (řepný) a pak teprve si jdou pochutnat na tom z ovoce a to až do dosažení hladiny alkoholu, kdy se kvašení ukončí. Takže moje zkušenost je hodně cukru málo ovocné chuti (možná působily i jiné faktory). Letos jsem to zkusil s minimem cukru, kvalitní ovoce, minimum vody - a je to požitek.  Těm co jim nejde o kvalitu bych doporučil spíš obilí a cukr - je to míň  pracný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika