Okurkové rozjímání
|
|
|
|
Předchozí příspěvky | 1, 2, 3, 4
|
|
|
|
|
|
Mr Bigggg - Diamantový Zahrádkář (3252) - 5.149 (?), 8.8.2012 1:56
Ale já to mám v rodině: Jeden jí jen nektarinky a zelená jablka, druhá nemá ráda meruňky a nejí švestky, než maliny tak má ona i vnuk raději jahody a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Jen rajčata mají všichni rádi i nejmladší vnučka co má jeden a půl roku. Zatím jí jen ta supermarketová, ale doufám, že ji postupně převedu na lepší.
Mr Big
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
host - 223.4 (?), 8.8.2012 6:13
Děkuji za pěkný článek. Jsem na tom podobně. Dělám to ráda, i když okurky jím hlavně čerstvé. V mikrovlnce jsem zavařovala 2 roky, je to rychlé, ale okurky jsou příliš tvrdé. Možná jsem měla mikrovlnit delší dobu. Kde se dá koupit znojemský macerát a je fakt dobrý? Ráda zkouším nové věci. Letos už to nestihnu.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
host - 223.233 (?), 25.7.2013 19:57
Hledám zde téma o zavařování okurek, které jsem vloni pročítala. Byl tam i recept na originální Znojmia okurky od zasvěceného pamětníka, který vlastnil i jakýsi macerát na kořenění. Jenže letos tu diskuzi nemůžu najít, skoro mám pocit, že byla odstraněna. Nebo se pletu? Dokážete to někdo najít? Milena
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
host - 223.233 (?), 25.7.2013 20:33
Dík za odkaz, to neznám, někdy si to opatřím. Ale to není to, co jsem měla na mysli. Bylo zde před rokem diskuzní téma, kde si přispěvatelé sdělovali svoje recepty a zkušenosti se zavařováním okurek a to zde teď nemůžu najít. Milena
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku Připojit reakci
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pokračování této diskuze (další příspěvky) | 1, 2, 3, 4
|
|
|