Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Kvalitní lišta + řetěz od Oregonu stojí 1000Kč kvalitní karburátor Walbro 2000Kč zkuste hádat co asi může být podobná partnerka za kvalitu???

Čínský řetěz co má zhruba 10x menší životnost lišta to samé nehledě na to, že podobné bláto nejde nabrousit, při ztupení člověk odebere pomalu půl břitu, aby docílil jakž takž ostrost, při měnění řetězky a povolování spojky u podobných partnerek je to tak půl na půl, že klikovka vydrží a neukroutíte ji. Pokud chcete lacinou pilu, pak nejlacinější jsou čínské, ale i u těch je dobré nakupovat s rozumem, volit rozhodně stroj co už má v základu kvalitní lištu od Oregonu + řetěz a samozřejmě výkonovou rezervu, silnější čína má přecijen mnohem větší předpoklad větší výdrže. Jako nejzákladnější (nejlevnější) model o kterém se dá uvažovat je Hecht 956, případně GTM56. Lacinější pily jsou podle mého vyhozené peníze.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika