Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Provda je dle mého názoru na obou stranách.

Jedni mluví o pilách, a chválí Stihl, případně jiné, druzí o kosách a chválí Oleo-mac. Věřím tomu, že každému z výrobců se daří v obou kategoriích. Já se přiznám, že nevidím do problematiky řetězovek, ale věřím tomu, že Husqarny a Stihy jsou o mnoho lepší než OM, aspoň s nimi uživatelé mají lepší zkušenost. Já mohu posoudit pouze křovinořez OM, který mi běží šestý rok bez návštěvy servisu, pouze se chystám koupit novou vyžínací hlavu, která je prostě prodřená. V tomto případě se však jedná o spotřební materiál za horizontem životnosti. Ale možná že by jiný výrobek sloužil stejně dobře, nebo i lépe. Nevím. Nebudu ho měnit, protože jsem spokojen..

Myslím, že vždy každý bude preferovat to, s čím má dobrou zkušenost a je to tak v pořádku.. I to, že mu uživatel konkurenčního produktu bude oponovat.. i to je v pořádku. Nemá smysl pouštět se zde do hádek, či dokonce zabíhat do vulgarismů. Určitě lze Mountfieldu vytknout cenovou politiku. Ale nemá smysl, aby majitel mercedesu. který jezdí 400km denně a vydělává 80 tisíc, vytýkal svátečnímu řidiči s 20itisícovým platem, že má jen fiata.. prostě i kdyby na mercedesa měl, koupí si fiata, protože mu bohatě stačí a je pro něj operativnější.

Proto.. Každý máme kus své pravdy a respektujme navzájem své zkušenosti..

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika