Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, mám doma Stihl MS 192 T

http://www.stihl.cz/navi/index.php?m=11&cat=104&id=30

pro použití ke svojí práci. Na řezání dřeva do krbu je naprosto ideální - metrové (nebo kratší / delší) silnější klacky můžete řezat zcela sám bez pomoci dalšího člověka "podavače - držiče" jako při řezání JMP na klasické koze. Jednou rukou (levou) berete dřevo z hromady, druhou rukou ovládáte pilu a řežete na požadovanou délku. Lze použít třeba opěradlo židle, na které si tyto kusy při řezání opíráte, po přistavení kolečka Vám padají nařezané kusy rovnou do něj (i s větší částí pilin).

Pila je lehoučká, dobře se ovládá, nicméně po delší práci bolí ruka, ve které pilu držíte. Lze použít na jakoukoliv činnost včetně kácení menších stromů, já už si klasickou malou pilu vůbec neberu (resp. kácím větší klasickou JMP s 45 cm lištou, tou obvykle ještě zpracuji kmen, větve už pouze malou jednoručkou). Při zpracování položeného např. ovocného stromu má velkou výhodu jedna volná ruka, lze s ní pořezané větve odhazovat, případně si je ze země přizvednout a přeříznout bez ohýbání (a nechtěnému řezání do hlíny) ve vzduchu.

Nevýhodou je možnost pořezání volné ruky, musíte dávat pozor. Jinak vřele doporučuji! S pozdravem (též) J.K. :-)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika