Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tiež som rylovala tam, kde nevyšlo na jeseň. Pôda v pohode, práca tiež. Plus som si okopala skorý šalát a cibuľku, v ktorých sa veľmi rozťahoval žabinec. A začala som orezávať stromy.

Dnes ale sranda skončila, v noci bolo -9.

Mimo témy, ale k mimosezónnym aktivitám to patrí:

Na jar, v tú mrazivú noc sme s mužom zadymovali záhradu. Tento spôsob sa nám osvedčil. Ako jediní v okolí sme mali orechy. Aj iné, ale na orechoch to bolo vidno najviac. Aj ostatní sa nás pýtali ako je to možné, tak sme prezradili. Ak by sa to opakovalo, tak rodina má v pláne robiť to isté. Neosvedčilo sa mi prikrývanie. Hrozno, čo bolo prikryté tak omrzlo, to čo neboloprikryté, ale bola zadymená záhrada, tak prežilo a rodilo.

Záver: za mňa zadymovanie OK a funguje. Bola to však drina. mrazivý vzduch sa tlačil neskutočnou silou dole (pozn. u nás to nebol prízemný mrazík, ale tlak studeného vzduchu zhora, pri bezmračnom počasí), ktorý nedovoľoval ohňu horieť a dymiť. Takže boj, ale úspešný. wink

Alena

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika