Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Při prohledávání internetu kvůli inspiraci na odstínění zahrady od sousedů jsem našla tuhle diskuzi. Dovolím si také připojit svojí reakci. Jste zde všichni velmi ohleduplní vůči sousedům, ale má z vás někdo takového souseda? Já takové sousedy mám. A bohužel ne pouze jedny. Na zahradě vysedávají s přáteli v blízkosti společného plotu. Nevadí mi to a také mi ani nevadí, že jsou hluční i dlouho do noci. Co mi ale vadí je, že při jakémkoliv pohybu otočí hlavy a pozorují naši zahradu, mluví sprostě a odhazují cigaretové špačky k nám. Od té doby, co jsme se přistěhovali, si oni přestěhovali své posezení blíž k plotu. Mám malé děti a na hlouček spostě mluvících a kouřících lidí fakt nemám náladu. Zvlášť, když kouří tak, že cigarety smrdí až k nám (a to se zdržuju v odlehlejší části zahrady od nich).

Mám velmi ráda soukromí a nepotřebuju k tomu hlouček čumilů. Proto naši zahradu vůbec nepoužívám (či v nejmenší možné míře) a hledám, jak odstínit naši zahradu (bohužel plot je jejich). Pro zadavatele bych volila asi řešení v podobě vyššího neprůhledného plotu nebo rostlin a postavení rádia směrem k sousedce, které přehluší váš hovor a přitom nemusí ani být moc nahlas.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika