Jakou odrůdu meruňky zvolit na vysočinu
|
|
 |
 |
host - 75.250 (?) 13.3.2014 6:52
Děkuji, zas jsem o něco chytřejší, tak teď pátrám po vhodné meruňce na trhu, docela bych brala v kontejneru, nějaký silnější stromek, našla jsem zatím jen docela pěkný stromek goldrich na zelené ryngli, nevím však ,jaká tato odrůda je, stále ale toužím po kiotu- to ta vzpomínka, ve Fytosu teď v nabídce nemají, Bergeron mají na prodej stromků na myrobalánu, tak nevím.
Umístění příspěvku v diskuzi Připojit reakci
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 75.250 (?), 13.3.2014 6:52
Děkuji, zas jsem o něco chytřejší, tak teď pátrám po vhodné meruňce na trhu, docela bych brala v kontejneru, nějaký silnější stromek, našla jsem zatím jen docela pěkný stromek goldrich na zelené ryngli, nevím však ,jaká tato odrůda je, stále ale toužím po kiotu- to ta vzpomínka, ve Fytosu teď v nabídce nemají, Bergeron mají na prodej stromků na myrobalánu, tak nevím.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 182.227 (?), 13.3.2014 7:02
Docela se divím, že v této době sháníte kontejnerovaný stromek.Vdyť můžete v této době bez problémů sázet prostokořený.Kvalita kontejnerovaného se ani nepřibližuje dobře založeným prostokořeným.P
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 75.250 (?), 14.3.2014 20:20
Asi proto, že jsem měla na kontejnery vždy štěstí, byly to starší stromky, které se mi krásně rozrostly a doba čekání na úrodu se zkrátila. Prostokořenným stromkům se ale nevyhýbám.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 175.47 (?), 18.2.2019 13:05
Kioto je nejhorší co jsem kdy měl. Odešel mě už třetí stromek. Nechci už ani zadarmo. Začíná to klejotokem a končí na ohni.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 161.58 (?), 27.3.2012 12:29
To jste mě moc nepotěšil.Namořská výška se pohybuje kolem 520 m.n.m.Je to Jižní část Českomoravské vrchoviny.
Sousedi meruňku mají a jde jim dobře, ale oni ji mají právě docela chráněnou je místěna mezi stavbou a přístavbou.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 161.58 (?), 27.3.2012 13:37
A poradíte mi jakou odrůdu zvolit? Hodne jsem se dočetla o odrůdě Bergeron a doporučena mi byla Kioko.Meruňka by byla situovaná na jižní sranu celý den by byla na sucém místě, kde se celý den opírá sluníčko, pokud je.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|