Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz



host - 54.112 (?)
15.6.2008 22:47

Obchodny zastupca a zadarmo, zase klamete pan JS, to nas mate naozaj za tak blbych, kludne ak neberete za pracu peniaze tak vas zamestnam   na desat rokov.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   Předchozí příspěvky  |  <  6,  7,  8,  9,  10  >   
                     
host - 54.112 (?), 15.6.2008 21:54

Nikto vam vam pracu ako obchodneho zastupcu Polmara predsa nevycita, ale ze ste mali tu drzost to tu vnucovat v tom case aj ked je to proti pravidlam tohto fora. Tak ako sa vam da verit ze tak nekonate teraz ako financne zavisly na DOLMARE???

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 54.112 (?), 15.6.2008 22:35

www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/dolmar-0610/  tak este raz pan J.S.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 15.6.2008 22:36

Opakujete stále dokola to stejné, já Vás nebudu napodobovat. Jen pro Vaše zklamání uvedu, že mě nikdy Polmar ani Dolmar neživil. Ale jeden zásadní rozdíl zde je, já to, o čem píšu mám a používám to, nebo jsem to pořádně vyzkoušel. Vy jste také jen uživatel -é? Asi těžko, jinak by Vám to bylo úplně jedno, tak je to. Vaše v určitých intervalech se opakující se již značně trapné pokusy jsou jedinou možnou cestou jak nahradit chybějící argumenty, přímé odpovědi a vlastní identifikaci. Stačila by jedna věta - jsem prodejce techniky XY třeba ze Žiliny. Rozhodně bych Vás bral na jinou váhu, než, že mě podsouváte(poněkolikáté) to, co byste chtěl, aby tak bylo. Představte si, že mi volali z jednoho zastoupení velké značky u nás, jestli jsem prodejce Dolmaru. Tak jsem jim odpověděl, že ne vysvětlil jim, že tuto značku léta používám, jsem s ní velmi spokojen a tak ji doporučím tomu, kdo má zájem. Poděkovali, a že si hned mysleli, že touto cestou by se prodejci neprezentovali.......... , tak zítra hodně zákazníků.  

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 54.112 (?), 15.6.2008 22:47

Obchodny zastupca a zadarmo, zase klamete pan JS, to nas mate naozaj za tak blbych, kludne ak neberete za pracu peniaze tak vas zamestnam   na desat rokov.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 103.201 (?), 15.6.2008 23:06

K tomu Polmaru jsem Vám to ale dříve vysvětlil. Uvedli mě tam, protože mě to velmi zajímá a oslovili mě, zda to případně v okolí nepředvedu příp. zájemcům - mě nevadí, když to někomu ukážu, jak to pracuje  - stejně to byli většinou lidé, které znám . Já jsem si chtěl ověřit, že instalace Polmaru splní moje očekávání. Jenomže potom to již nebylo o předvedení, ale volali mi cizí lidé ohledně realizace zakázek, tak jsem požádal o odstranění kontaktní adresy, neboť jsem neměl a nemám živnostenský list. Nyní občas někdo zavolá, nebo se přijde podívat, no a co? Já jsem zase byl u několika lidí, když jsem kupoval jiné věci, třeba kotel a Vari systém.  Referenci tam ponechali a těch je tam hodně. Takže tohle bylo o zálibě v topení a úsporách a za záliby se neplatí, i když o tom člověk může vědět hodně, stejně jako o pilách, které potřebuji v lese. Teď jsem si vzpoměl, ještě u nás bylo hodně lidí ohledně slunečních kolektorů a Vari systému - 2 montáže a naviják s motorem Honda - ten jsem tady taky chválil i ty kolektory a ještě přípravek do motoru Metaltec 1, a na kotel Viadrus U22D se v souvislosti s Polmarem podívalo včetně mých úprav hodně lidí..........     Tak zase někdy repete, až budete mít slabší chvilku, pěkný den v prodejně, možná pracujete výš, ale jistě tam chodíte. Já taky rád, ale pouze jako zákazník, proto se asi neshodneme.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 255.51 (?), 16.6.2008 7:54

Dohodneme sa takto pan J.S, docital som sa ze tento tyzden mate majstrovstva CR drevorubacov, skuste zohnat a uverejnit kolko pil podla znaciek mali profesionali, ked Dolmar sa aspon priblizi na uroven Stihlu a Husqvarny uverim, ze aj profesionali doveruju tejto znacke. 

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 120.31 (?), 16.6.2008 8:32

Pr o 255.51 You Tube do vyhledávače heslo Waldarbeitsmeisterschaften.  A podle mě to že u nás profesionálové používají víc hq. a stihl nemusí znamenat že jsou na lepší technické úrovni, je ale pravda že mají lepší prodejní a servisní síť. (To má ale taková škoda auto taky a třeba toyotě nesahá po kolena)

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 11.109 (?), 16.6.2008 8:40

ale toto snad neplati u profesionalov, ti beru comu najviac veria, uvidime na pretekoch. Co brani Dolmaru, ktory je na trhu desatrocia, vybudovat predajnu siet a servisne zazemie. Zatial vsak je viac dealerov zo siete Makyty, teda elektronaradia, a tam profik si kupit nejde. A to nie je zasluhou Dolmaru ale vnutenie do siete Makyty. A doslova to bolo vnucovane, lebo ked nie, tak...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
J.S. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (3388) - 220.253 (?), 16.6.2008 9:07
To jste pořád Vy - to je jen za tuto krátkou dobu 3 IP adresa, asi máte hodně špatné svědomí. Nevadilo by mi to třeba ve 20 případech, kdyby jste se vždy identifikoval přihlášením, ale to je jasné, netřeba to řešit. Vy jste to postavil do roviny, že počet závodníků s Dolmarem je rozhodující pro uznání toho, že Dolmar je dobrý, nebo hodně používaný. Jen pro osvěžení paměti - podívejte se na výsledky nejen posledních společných MS ČR a SR, říkají Vám něco jména p. Perveka, Anděl, Herzog, podívejte se na jejich výsledky, nebo 3. místo v juniorech na posledním MS. Já jsem nikdy netvrdil, že prodejní síť je stejně rozsáhlá, ani jsem netvrdil, že Dolmar má stejný počet profi uživatelů. Tvrdím ale, že za ta léta si získaly jeho výrobky prestiž i u nás, kde do r. 1989 nuceně vládly pouze 2 značky - jiné měly minmální šanci se prosadit přes Tuzex. Takový náskok se musí dlouhodobě projevit a tato jména jsou zakořeněna v podvědomí lidí, hlavně profesionálů. Zde to bylo ve většině případů o radě - nízkou cenu a přitom kvalitu. Tím se jednalo ve většině případů o amatéry, přesto jsem byl rád, že se občas objevil a nestydil se zeptat i profesionál. Já toto beru a pořád budu brát, jako poradnu a použítí zde uvedených informací je na každém z nás. Uveďte email a napíšu Vám, kde pracuji a můžete se stavit příležitostně, poznáte pro Vás nepochopitelnou věc. Např. včera jsem během fotbalu asi 1 hodinu mluvil s p., který si koupil HQ a chtěl poradit. Jistě Vás napadne, proč s ním mluvil, když ten někdo už má HQ, přece z toho nic nemá. Protože je to moje záliba - jinou odpověď nemám. Proto Vy stále hledáte, že to není možné, aby někdo dělal něco jen tak. Až to pochopíte, posledně jsem to popsal stejně, tak už se možná i přihlásíte a budeme vědět v různých příspěvcích, s kým máme tu čest.
Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 120.31 (?), 16.6.2008 8:42

Jo a když Vás tak moc zajímá jaké značky jsou zastoupeny na mistrovství dřevorubců tak si to zkuste zjistit sám, máte ty samé možnosti.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  6,  7,  8,  9,  10  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?30.4.2024
Úprava vody magnetickým polem29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?29.4.2024
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?28.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika