I toto je Mountfield



   Předchozí příspěvky  |  <  36,  37,  38,  39,  40  >   
                     
host - 14.218 (?) 
23.2.2015 7:42

Ja teda neviem... roky sa o tom piše tisice člankov a prispevkov čoho všetkeho je Mtf schopný a aj tak sa ľudia nechajú dobehnuť... a potom tu pohoršene lamentujú aky je to či ono podfuck... Tak tam jednoducho nenakupujte!!!  A ak je niekto lakomý tak nech tu na fore nevyplakava ako sa citi oklamaný!

Myslim, že chyba nie je v Mtf ale v zakaznikoch... lakomosť je drahá...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
                     
host - 23.141 (?), 23.2.2015 9:04

to je presne ako s nebankovymi subjektami..ludia videli len to uzasne zurocenie v reklame..40%,  tu presne naletia a bezia kupovat za zlavu 30-50%. Az na to ze aspon nieco maju doma, ale aku to ma hodnotu skutocnu to uz neskumaju.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 10.212 (?), 24.2.2015 15:22

ano podporujem 23. 141...ja som nepisal o kvalite vyrobkov a mne ani nejak navadia zĺavy - nezľavy a koleso šťastia a pod... mne vadi slubovaná záruka, ktorú ked si niekto chce uplatnit majú na to tisíc vyhovoriek a dôvodov ako ju neuznat... čiže podľa mňa klamú!!! to mi vadí na Mtf... prečo by som si mal niečo kupiť od niekoho, kto mi klame hned na prvom stretnuti??? 

pokazit sa môže aj ten najlepší stroj -  píla,  auto aj lietadlo... je však dôležité, ako sa k tomu výrobca postaví...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 144.2 (?), 23.2.2015 9:19

Jen trošku napíšu. Mám od Bédi celou řadu zařízení a vše funguje tak jak má. Z toho sekačka už více jak 20 roků. Naposledy jsem si koupil motorovku skutečně za pár korun. Nepřipadám si doběhnutý, ale velmi spokojený. Kde je teda problém? Stanislaw

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
Standa_hk - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (5555) - 244.2 (?), 23.2.2015 9:51

Mně nevadí MF jak vypadal v 90tých letech minulého století, mně vadí koncept který má od zavedení "kola štěstí" a nepochopitelného rozšíření sortimentu o bazény. Jsou prodejny, kde zahradní technice nerozumí a naopak jsou prodejny, kde nerozumí bazénům. Mnoho psů, zajícova smrt. Vadí mi ten útěk od vyšší střední třídy za rozumné ceny k modelum základním a nižší střední třídy za ceny uváděné jako před slevou, které odpovídají výrobkům luxusním a vyšší střední třídy. Stal se z něj tak jeden z mnoha BauBau-HauHau marketů, jen zatím vlastněným (ale jen možná) českým kapitálem.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 59.177 (?), 23.2.2015 11:45

taky od Bédi doma cosi mám a neměl jsem problém, zato křovák přímo od HQ byl s reklamací tragédie v JZD, zahradní traktor od Stigy byla rovněž úplná zoufalost vedoucí po velkém křiku k výměně motoru + spousta dalších závad

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 23.141 (?), 23.2.2015 12:01

tu sa ale nehovori o kvalite vyrobkov v MF, ale reklamaciach, servise a hlavne o cenach a sposobe lakania ludi reklamou... ved napr. SOLO 656 pilu maju v ich akcii za 640 euro... ale to ale cena za ktoru to predavaval dovozca co to robil predtym na SVK... a bez akcie.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 96.2 (?), 23.2.2015 17:23

Co vím tak MF prodává olej pro ztrátové mazání na minerální bázi Mogul Alfa Profi. A ten se opravdu nekazí desítky let. To mě by víc vadilo, že jeho používání je v rozporu se zákonem a že soused zasviní okolí a spodní vody olejovou mlhou.A nechápu proč to tedy prodávají, když se to nesmí používat.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
ales_22 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (262) - 9.129 (?), 23.2.2015 20:26

Myslím, že zakázané jsou hlavně motorové, nemluvě o vyjeťáku. Pro drobného kutila-chalupáře nemá nějaký zákaz smysl - to pidimnožství co souset vyprská na dvorku se nikdy do spodní vody nedostane a nejspíš se zachytí v půdě. Oni se minerální oleje taky rozkládají, dokonce se rozkládá i asfaltová střešní izolace (nedávno jsem zahlédl jednu vědeckou studii, kde zjistili v degradovaném asfaltu asi stonásobně vyšší koncentrace půdních bakterií, než v samotné půdě, takže jim to asi šmakuje). Samozřejmě to trvá o dost déle, protože na ropu a její produkty jde mnohem méně bakterií, než na rostlinný olej. U toho Mogul Alfa Profi je podstatné, že neobsahuje žádné aditiva a minimum nečistot, takže i kdyby se do povrchové nebo spodní vody dostal (samozřejmě ve stopovém množství, ne že vyteče cisterna do rybníka), škodlivost by měla být minimální.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
                     
host - 96.2 (?), 23.2.2015 21:39

O těch olejích pro mazání je tady někde nebo na spřáteleném portálu celé vlákno s podrobnostmi. Bohužel se velmi mýlíte. Jak v tom zákazu (pouze bilogicky rozložitelné) tak v tom že se minerálníolej rozkládá. Je to nesmysl a poměrně dobře otestovaný a prověřený. Jedinou výjimkou jsou ropné látky v mořské vodě, kde je rozkládá jeden druh bakterií. A rovněž se mýlíte v tom množství. Ono to dělá za rok hezkých pár litrů oleje. cca 1/3 litru na 1 nádrž benzínu. Nepřál bych vám vidět to tóčo a hlavně ho platit, když na to kápnou někde hasiču a jedou to likvidovat a sypat tam sorbenty nebo odebírat znečištěnou půdu.  

Zkuste si najít to vlákno, dal jsem tam i konkrétní údaje.  Problém je v tom, že to dělá fůra sraších lidí protože jsou tak zvyklí. A tak se chytají každé výmluvy proč by to nemělo vadit. Prostě starýho psa novým kouskům...

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
Pokračování této diskuze (další příspěvky)  |  <  36,  37,  38,  39,  40  >   
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Po zateplení domu problém s hlodavci na půdě -> jak jim zamezit lézt mezi polystyrenem a hrubou?8:04
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika