Dolmar a Metaltec

host - 124.22 (?)
1.9.2008 23:21

Vy jste také velmi zábavný.

Mimochodem, ta postavička z kreslených grotesek se jmenuje "Bugs Bunny"...

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 176.32 (?), 1.9.2008 18:28

a mate pocit, ze ja som niekedy niekoho urazil? ja nepoznam ludi s ktorymi pisem, nebudem ich ani urazat, nerobil som to nikdy, prave naopak, od J.S. som si precital skarede slova, okrem ineho utiekol zo psychiatrie caka kym ho chytia, patri na psychiatriu a pod... od Radka tiez vcera zazneli "mile" slova... ja sa drzim toho, co by som nikomu nepovedal nazivo, nebudem pisat ani na diskusiach, ked urobim chybu a mylim sa, tak sa ospravedlnim a ked ma niekto upozorni na chybu, tak ju idem hladat a nenapadnem ineho...

host - 176.32 (?), 1.9.2008 18:54

R. B. - xxx.xxx.21.230 (67), 1.9.2008 18:34

prosim vas pan Radek ukoncite to, ako mozte tvrdit, ze som nemal zaujem si pozriet stranku, ktoru ste nam chceli ukazat, ked par prispevkov nizsie som napisal, ze ten link nefunguje a nefunguje preto, lebo je tam bodka na konci... ja som tu stranku pozrel a dal som navod aj inym ako si ju maju pozriet, lebo tu bodku tam nebolo vidiet...  zakladatel temy potreboval specifikaciu oleja a vasu stranku som pozeral niekolkokrat a ta specifikacia tam nebola... bolo tam oznacenie oleja, ktore k datumu 30.8. v CR nebolo aktualne a uz davno nebolo aktualne nikde na svete...  vy ste vsak tvrdil, ze ten olej sa nikdy inac ako 1:50 neoznacoval a on sa oznacoval, peknych par mesiacov sa tak oznacoval aj v CR... uz to konecne pochopite, ale mate problem si priznat chybu?  ja nechcem od vas ani ospravedlnenie,  len pochopte, ze ste nemali pravdu...

Pokud mi někdo napíše, že faktura je dle něho bloček z pokladny garážové prodejny, jsem alergický!

prosim vas, kde som take nieco napisal? konkretne dajte dokaz tymto ludom, ktorych to uz absolutne nezaujima, ze som pisal ze faktura je blocek... jednoducho ja som take nenapisal, vasa faktura bola stara, pochopte, ze o oleji sme sa bavili 30.8. a ten olej sa volal tak ako som vravel ja...

so vzdelanim vam to neviem vysvetlit, napisali ste, ze vysokoskolaci dali za pravdu ucnovkarom, ano samozrejme, mate pravdu, mnohokrat sa vysokoskolak musi sklonit pred skusenostami ucnovkara, ale da aj ucnovkar za pravdu "inemu", da aj clovek pracujuci v lese od 80tich rokov za pravdu, ze mal stare informacie, ze bezdovodne napadol niekoho, ze dava nepravdive data na diskusiu (ako ste to urobil vy), je pre vas tak tazke priznat si, ze som sa mylil? zrejme ano...

host - 176.32 (?), 1.9.2008 19:01

verte mi, ze si vazim kazdeho, kamarati maju titl. Ing. lesnictva a vedia lesoch castokrat menej, ked sa nieco pytam, resp. si chcem overit, co ma ucil moj dedo, tak mi nikdy nevedia povedat, ja som sa cely zivot ucil od ludi bez vzdelania, preto viem, kedy mam ist rezat drevo na dosky, ze to zavisi od rocneho obdobia, od fazy mesiaca a pod. s tym nema skola ani akademicke vedomosti nic... ale aj ten najskusensejsi stary clovek nema potrebne laboratoria, vybavenie a najnovsie poznatky, teda nezatracujem ani vedcov a pod.

co sa tyka nazoru, tak sme partia troch, ja som najmladsi a najmenej skuseny a vzdy dam na rady skusenejsich, ale ked sa o niecom radime, tak vzdy si vypocuju aj moj nazor, vzdy poviem aj preco tak uvazujem ako uvazujem a oni ho akceptuju, stari skuseni "kozaci"... ae akceptovat nazor ineho, priznat si chybu vyzaduje aj davku inteligencie...

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 1.9.2008 21:24

Takže buny, tady je jedna kopie:

xxx.xxx.176.185 (?), 31.8.2008 0:22

na co som vam stale neodpovedal? na vase urazky na mna, ci na co?  to co mate na fakture, tak to je jedno, nikdy sa vam nestalo, ze ste kupovali vosk na auto a na blocku bolo autokozmetika, alebo ste kupovali nejaku sladenu vodu a na blocku bolo len nealko a pod.? 

Bloček u nás znamená pokladní doklad! Nevím jak u vás? Boček rozhodně není FAKTURA!!!

Radek

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 1.9.2008 21:33

A tady něco k těm urážkám a napadání:

xxx.xxx.176.185 (228), 30.8.2008 21:37

Radek, viete po nemecky alebo niekto v rodine? navstivte stranku vyrobcu a pozrite sa na oznacenie olejov... na stranke stihl.de nie je o oleji 1:50 ani slovko... ten olej je olej Stihl HP, ktory sa v CR predava pod oznacenim 1:50, len v CR, v SR je to uz olej Stihl HP 1:50 a inde vo svete, ked sa predava (nasiel som aj krajiny, kde sa predava len HP Super a Ultra) sa vzdy certveny olej predava pod oznacenim Stihl HP, je to mineralny a najmenej kvalitny olej od Stihl... to ze pre vas je meritko len cesky trh chapem, asi neviete cudzie jazyky, ale ze J.S. ktory s oblubou chodi na nemecke stranky a dal vam za pravdu, tak to ma prekvapilo a hlavne, ked vam mozem urobit screeny stranok z celeho sveta a vsade je ten olej, o ktorom tvrdite ze neexistuje oznacovany ako HP a je to stale ten isty olej ako 1:50, ktory poznate v CR...

Radek

host - 176.32 (?), 1.9.2008 22:12

pan Radek,

prosim vas uz to nechajte, vlozim vam tu text po nemecky, zakladnu nemcinu, ked to prelozite, alebo mi ukazete certifikat z nemeckeho jazyka, doklad o absolvovani kurzu nemeckeho jazyka alebo cokolvek ine co preukaze vase vedomosti, tak sa vam ospravedlnim... ano ospravedlnim, ze som si o vas myslel, ze neviete cudzi jazyk... ja s tym nemam problem...

odteraz uz na vas nereagujem, este raz vam prajem vela uspechov

host - 176.32 (?), 1.9.2008 21:49

nie nie pan Radek, nechapeme sa, prosim kde som konkretne pisal, ze faktura je dle něho bloček z pokladny garážové prodejny... toto chcem, lebo vy ste mi tieto slova vlozili do ust, prosim kde som presne napisal hrubo vyznaceny text, najdite mi to...

a este raz moja otazka presne formulovana:

Bol link (odkaz) na pdf, ktory ste uviedli plne funkcny vo forme v akej ste ho uviedli? Odpoved ano nie

Bol oficialny nazov cerveneho mineralneho oleja Stihl distribuovaneho vyhradnym dovozcom ku dnu 30.8.2008 na celom svete a aj v CR Stihl HP? Odpoved ano nie

Bude sa hore uvedeny olej distribuovat aj nadalej v celom svete ako aj v CR pod oznacenim Stihl HP? Odpoved ano nie

Bolo vase tvrdenie, ze hore uvedeny cerveny mineralny olej sa nikdy v CR pod inym oznacenim nepredaval pravdive? Odpoved ano nie

Je pravdou, ze minimalne 4 mesiace, teda od 14.4.2008 sa horeuvedeny olej predava pod oznacenim Stihl HP? Odpoved ano nie

este raz, kazdy sa moze zmylit a urobit chybu, len prosim neurazajte tych, ktori maju iny nazor a aj pravdu... nazvoslovie oleja a meno pod akym sa distribuuje je malickost, kazdemu bolo jasne, ze ide o mineralny cerveny olej, mne na celej veci prekazalo len to, ze ste ma urazali a nemali pravdu, nic viac a robite to doteraz... aj tak vam prajem vsetko dobre a odovzdavajte vase skusenosti novym pilcikom najlepsie ako viete. (myslim, ze ked ja som dokazal vam slusne arhumentovat, mohli ste to aj vy)

RadekB - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1424) - 21.230 (?), 1.9.2008 23:11

Buny, urazit člověka jako vy snad ani nelze! Když vám okopíruji vámi napsaný text spolu s datumem a časem a vy se znovu, úplně od věci ptáte :

nie nie pan Radek, nechapeme sa, prosim kde som konkretne pisal, ze faktura je dle něho bloček z pokladny garážové prodejny... toto chcem, lebo vy ste mi tieto slova vlozili do ust, prosim kde som presne napisal hrubo vyznaceny text, najdite mi to...  

Tak to už opravdu svědčí jen o tom jednom. Když vás někdo usvědčí z neznalosti, nebo nesledování svého vlastního textu, hned ho napadnete, že vás uráží! Nedivte se, že oponent reaguje tak jak reaguje na váš kafemlýnek, dokola se opakujících nesmyslů, vzájemně se popírajícich. Budu jen rád a už jsem vás o to žádal, když na mne nebudete reagovat. Děkuji. Jen ještě drobnost, ve vašem nicku schází trocha k dokonalosti. Před buny ještě bax a bude to pravdivý nick! Už jen ta anonymita o něčem svědčí!

host - 124.22 (?), 1.9.2008 23:21

Vy jste také velmi zábavný.

Mimochodem, ta postavička z kreslených grotesek se jmenuje "Bugs Bunny"...

host - 176.32 (?), 1.9.2008 23:28

boli ste rychlejsi :)

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Péče o jezírko na chtě4.7.2025
Péče o jezírko na chtě3.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Jak větrat místnost bez okna2.7.2025
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty