Příspěvky uživatele - 176.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008
boli ste rychlejsi :)
pan Radek prosiiiiim, nechajte to tak... a ked ste chceli napisat bugs bunny, tak bax sa to nepise, ale bugs... ale verim, ze ste mysleli ineho animovaneho zajacika, nie toho, ktoreho pozna cely svet :) S pozdravom Bugs Bunny pre Radka Bax Buny :)... celý příspěvek >
pan Radek, prosim vas uz to nechajte, vlozim vam tu text po nemecky, zakladnu nemcinu, ked to prelozite, alebo mi ukazete certifikat z nemeckeho jazyka, doklad o absolvovani kurzu nemeckeho jazyka alebo cokolvek ine co preukaze vase vedomosti, tak... celý příspěvek >
nie pan J.S. neodpovedali ste mi na otazku, resp. pisali ste o inom... vyjadrili ste sa, ze vase vyroky na moju osobu (patri na psychiatriu, utiekol zo psychiatrie) boli ako dosledok toho, ze som vas oznacil za predajcu a cloveka, ktory si tu robi... celý příspěvek >
nie nie pan Radek, nechapeme sa, prosim kde som konkretne pisal, ze faktura je dle něho bloček z pokladny garážové prodejny... toto chcem, lebo vy ste mi tieto slova vlozili do ust, prosim kde som presne napisal hrubo vyznaceny text, najdite mi... celý příspěvek >
pan J.S. aby sme si to ujasnili, mozte mi skopirovat a spliechnut do huby prispevok, kde som pisal, ze J.S. je predajca? nebolo to nahodou tak, ze som sa pytal ci niekto z rodiny alebo vas dobry kamarat nie je predajca? pokial viem, tak som sa pytal,... celý příspěvek >
verte mi, ze si vazim kazdeho, kamarati maju titl. Ing. lesnictva a vedia lesoch castokrat menej, ked sa nieco pytam, resp. si chcem overit, co ma ucil moj dedo, tak mi nikdy nevedia povedat, ja som sa cely zivot ucil od ludi bez vzdelania, preto... celý příspěvek >
R. B. - xxx.xxx.21.230 (67), 1.9.2008 18:34 prosim vas pan Radek ukoncite to, ako mozte tvrdit, ze som nemal zaujem si pozriet stranku, ktoru ste nam chceli ukazat, ked par prispevkov nizsie som napisal, ze ten link nefunguje a nefunguje preto, lebo... celý příspěvek >
a mate pocit, ze ja som niekedy niekoho urazil? ja nepoznam ludi s ktorymi pisem, nebudem ich ani urazat, nerobil som to nikdy, prave naopak, od J.S. som si precital skarede slova, okrem ineho utiekol zo psychiatrie caka kym ho chytia, patri na... celý příspěvek >
len preto som sa pytal, lebo burliva diskusia prebehla aj v r. 2006 na tomto fore a tam ste pisal, ze to pouzivate 5 rokov, presli 2 roky a zase pisete ze to pouzivate 5rokov mozno 6, ale 1 rok sa niekde stratil... nevadi :) kto si to ma pamatat,... celý příspěvek >
s tymi vysokoskolsky vzdelanymi ludmi som chcel povedat asi to, ze maju nepomerne vyssie teoreticke vedomosti v oblasti chemie ako ma ucnovsky vzdelany automechanik v servise, ze maju nepomerne lepsie vybavenie, podmienky na svoju pracu ako aj... celý příspěvek >
Radek, 1. fungoval interaktivny odkaz, ktory ste dali na diskusiu, alebo nefungoval? kliknite na neho a napiste, ano nacita mi stranku, nie nenacita mi stranku... teda preco ste zacal pisat o tom, ze som pomazany, ze vy mate asi iny internet a... celý příspěvek >
inac ako dlho uz pouzivate Metaltec resp. Militec? ked som pisal, ze som cital nazor na internete, ze niekto spochybnil, ze clovek, ktory bol podpisany pod textom pracuje na VS resp. je externy spolupracovnik, tak som vychadzal z tohto clanku,... celý příspěvek >
teda ked su testy Metaltec urobene na motorovom oleji a oleji pre 2T motory preco ich nikde neviem najst? vy mate k dispozicii tie testy z ustavu maziv a paliv, tak ich tu dajte... na stranke nic nevidim, akurat sudne spory, nic viac...
ale ja neviem najst ziadny test od doveryhodnej institucie, kde by to boli aj dlhodobo skusali v motoroch automobilov a v 2T motoroch, preto prosim vas, aby ste tu taky test zverejnili... ja som aj tak rozhodnuty "rozhodit siete" a zistit... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika