Pokud máš benzínovou sekačku, lej to do ní. Nebo to dej někomu, kdo jí má. Ten smrad je minimální a nic jí to neudělá. Do toho dieselovýho auta prosim Tě ne, to víc ušetříš, když ho vyleješ...
Zdravím,
mám z cca prosince namíchaný benzín 1:50 do pily, ale koupil jsem ho moc a zbyl mi. Teď chci sekat s křovinořezem a namíchat si jiný benzín. Co s tím starým?
Za odpovědi děkuje a zdraví
Honza Marek
Je to Tvoje auto, tak si do něj lej co chceš :) Ale věř mi, že mu dobře neděláš. To neni starej diesel, kam jsem to na zimu lil taky. Mám HDI a vživotě bych to tam nenalil. Ale to neni předmětem diskuse...
Já to přimíchávám do sekačky. Briks zkousne všechno a aspoň ho to trošku odkarbonuje. Je pravda, že malinko víc smrdí. Ale nic dramatickýho, jako 2T to neni.
Ha je to tu zas. V autokelly tě budou mít rádi, ale to je fuk. Zaleží kolik ho máš a kolik ho tak nějak spotřebuješ. Ale smíchat s čerstvým a do sekačky nebo do auta to dolít pukud máš benzínové a není tsfi.
Pokud máš benzínovou sekačku, lej to do ní. Nebo to dej někomu, kdo jí má. Ten smrad je minimální a nic jí to neudělá. Do toho dieselovýho auta prosim Tě ne, to víc ušetříš, když ho vyleješ...
Chlapi, že jednou za sezónu neleji 2 ltr. mixu do 50 ltr. nafty, vůbec nic škodlivého pro motor není. To, co kupujeme u benzinek, má kolikráte mnohonásobně větší výkyvy ve složení a najezdíme na to stovky tisíc kilometrů. Takže to tak neprožívejte.