Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já mám doma křovinořez Oleo - Mac 740T už 15 roků a stále je v provozu, ale 3. rokem slouží na obsíkání trávy kolem plotu. Musel být nahrazen výkonnějším křovinořezem Husqvarna 343R, protože 12 let sloužil v profesionální údržbě zeleně a je zralý na výbrus.

Z hlediska provozních nákladů je OM 740T prodělečný stroj proti HQ, u OM jsem ročně měnil 2x - 3x strunovou hlavu a nože aspoň 6x, u HQ měním strun. hlavu 1x za 1,5 roku a nože 2x ročně. Ve finále, když si zpočítám náklady na provoz stroje, tak se mi vyplatí přidat si něco málo navíc u nového křovinořezu a ty peníze se mi vrátí po čase zpět.

Při koupi nového křovinořezu záleží na velikosti pozemku, typu porostu a náročnosti údržby stroje samozřejmě je víc věcí, ale ty nejsou tak podstatné. Př.: jako majitel pozemku o výměře 1200 m2, kolem své chalupy budu uvažovat o křovinořezu s výkonem v rozmezí 1,4 - 1,8 koně, je zbytečné na tuto plochu kupovat silnější křovinořez.

Než si pořídím nějaký stroj atd. do domu tak prvně si domluvím s prodejcem termín předváděcí akce a potom buď koupím nebo nekoupím stroj.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika