Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Som vždy medzi ryskami. Lenže je rozdiel kosiť a klčovať. Pre náročné terény = vertikálny pohyb - sa odporúča horná hladina. Ja ho mám naozaj na klčovanie. Sem tam sa zasekne, t.j. otrasy = viac oleja. Zatiaľ má dva roky a drží. Filter mám len druhý a premývam filtrer éterovm sprejom. Ak už sprej nepomáha, treba kúpiť filter. Pred dvoma týždňami som zrušil hájik výmladov cca 2 áre hrúbky kmeňa do 5 cm. Do troch centimetrom stačí trojlist, na viac treba radšej rezný kotúč. No a malinčie sú aj šípky výšky tak 3 - 4 m, hrúbka kmeňa opäť 3 - 5 cm, kľudne aj v desiatich prútoch. Tam sa dá začínať vo výške očí alebo aj vyššie. Vodorovná poloha, resp. mierne sklonená je len pri tráve.

Myslím si, že na bežné kosenie stačí aj slabší model. Pre moje klčovanie vyhovuje, ale dnes by som kupoval s profi tlmením vibrácií. Ušetril som stovku E :) Nepoužívam profesionálne, ale len príležitostne asi 20-krát za rok, väčšinou aj na trávu - zásadne výšky vyše kolien, t.j trojlist. Až na vibrácie je to profi trieda, t.j. drží a vydrží aj nešetrné zobchádzanie. Údržbu nepodceňujem, pipetu mám.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika