Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Každopádně, vyšší výkon samozřejmě preferujeme u stroje, který si bude muset poradit v některých případech i s hustou přerostlou trávou. Na druhou stranu bychom neradi podlehli lepším technickým parametrům, na úkor třeba horšímu technickému zpracování, byť se jedná o vyšší řadu motorů. Chtěl bych se zeptat, jak je myšleno to "navíc 850 se nedělá s předovkou z traktoru"?

Model FD-3 se nám samozřejmě taky líbí, je to takový buldozer, který se před ničím jen tak hned nezastaví. Pro naše použití je ale už myslím si příliš mohutný a nevyužili bychom jeho schopností. Nový je už mimo náš cenový strop a sehnat použitý, to chce nějaký čas a hlavně štěstí při hledání.

Kontaktoval jsem firmu Dakr s mým dotazem, zda neplánují v blízké době inovaci žacího bubnu i pro stavebnici Panter, když u řady Tekton už je nyní i ve verzi s celoplošným podběhem. Zaměnitelné to předpokládám pro stavebnici Panter není. Uvidíme, jaká bude jejich odpověď.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika