Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, mám dotaz ohledně těchto OREGON JetFit hlavic:  většina obchodů (i jiných zdrojů informací) uvádí, že se tyto hlavice používají se strunami Oregon FlexiBlade (do rozměru 4 mm).

Mě však zajímá, zda je v těchto hlavicích možné použít silnější struny Oregon TechniBlade (s rozměry 5mm, 6mm a 7mm)?

Děkuji

----------------------------------------------------------------------------------

Hlava bere i Techniblade, ale je tu jeden háček, jak 4mm struna, tak hlavně 5,6 a 7mm už bude na křovinořez drastická zátěž, křovinořez nebude mít takové otáčky a silná struna díky velkému průměru a menší rychlosti otáčení už tak dobře nebere suchou a tvrdou trávu. 4 mm struna je super na nálety, bodláky, kopřivy, slámu a podobné stronky, Techniblade jde v tomto ještě dál, na sečení husté a suché trávy s tvrdýma stonkama je ale nejlepší osadit 3mm, ta to useká lépe. Pokud je tráva zalitá a šťavnatá, tak se dá použít i 3,5mm nebo 4mm struna. Takže ne vždy je větší průměr lepší a záleží co zrovna sečete. Na 7mm strunu to chce obsah 52 a výš Husqvarna 555FX, Active 6,5BT apod. nepočítejte, že si to osadíte na nějakou sušinku wink Mám 1,8KW a 4mm struna je strop, v husté suché trávě už je cejtit mírné snížení otáček. Jinak díky namočení se struna neláme a i ta 4mm vydrží hodně moc, 2 hodiny sekání a jen trochu zaoblila hrbolky, takže výdrž velká.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika