Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý večer,

doporučil bych Vám značku Solo, jednak z důvodu spolehlivosti, dostupného servisu a prodeje náhradních dílů. Asi pro vás bude zbytečný zádový postřikovač. Na vaše potřeby bych doporučil konvový postřikovač Solo 457. Objem nádržky je na 7 l, tlak má 3 atm. Je lepší postřikovač neplnit do maxima postřikovou kapalinou, kvůli některým přípravkům, které se nerozpustí ve vodě na 100% a je nutné přípravek v postřikovači občas během aplikace protřepat. Jedná se hlavně o WP přípravky, tedy v prášku.

Doporučuji postřikovač naplnit na 5l, hlavně z toho důvodu, že malospotřebitelská balení jsou většinou odměřeny na 10 l vody. Usnadní vám to počítání. Nevím, jak máte velké stromy, ale 5 l postřiku by mohlo stačit na jejich ošetření.

Možná si řeknete, že 7l je zbytečné, ale máte rezervu. Nikdy nevíte, co se naskytne. Podívejte se na nabídku postřikovačů této značky a třeba si vyberete jinak.   Roman-Lesnictví a dřevařství

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika