Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak pokud je v traktoru motor FS481V tak na stránce výrobce uvádí tento výkon, opravdu těch 16,5 koní to nemá. No jsem teď na rozpacích, jak to na jaře uchopit :-) po té servisní prohlídce mi to táhlo plynu jde tedy v celé dráze až téměř k tomu zajícovi a otáčky motoru jsou opravdu vyšší, jak jsem psal, tak jsem to ještě nevyužíval, po návratu ze servisu už jsem nesekal. Teď si říkám, že až to na jaře "vosolím" tak abych neulítl ze zahrady :-) no spíš mám obavu, aby se tam při těch otáčkách něco nepos..lo. Ká si toho všiml ještě před koupí a tak díky tomu, že jezdím po celé Moravě, jsem na toto zeptal v několika prodejnách Mtf. Někde mi řekli, že je to schválně - pak nechápu, proč páka není vyvedná tak, aby se pohybovala v celé dráze, jinde mi řekli že tu pojistku mám kleštěma otočit a pak že páka půjde dál a v dalším obchodu mi sdělili, že se to upraví na posezonní prohlídce v servisu - a to se v mém případě opravdu stalo. Nedošlo k "ohnutí" té zarážky, ale celý ten bazmek co drží páku plynu je posunutý. Tím se upravila dráha a také opačný konec lanka je blíže k dorazu maximálních otáček (dříve byl maximální doraz od konce lanka cca 2 cm daleko). A teď babo raď. Mtf servis u nás nedělal, traktor se prý odvážel do Rousínova, kde se posezónní prohlídka provádí. tak nevím, jestli bych se tam neměl stavit a poptat se přímo tam,  i když jde opět o prodejnu Mtf :-) mimochodem k nám si pro traktor přijel taky jeden šikula, když traktor přebíral, tak do kolonky motohodin napsal cifru, která uvádí aktuální dobíjecí proud (ukazuje se vždy cca 5 sekund po nastartování). Jinak máme s Mtf u nás ale docela dobrou zkušenost, ohledně transportu traktoru to bylo ok. Máme od nich již spoustu věcí - např. pilu, křovinořez, velký bazén.

 No a olejový  fitr jsem po 5 mth při výměně oleje neměnil, musím se podívat, jestli ho měnili oni při té prohlídce.          HK

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika