Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, sekačku Weibang 506 SKL o záběru 50 cm s motorem Kohler Courage XT 7 mám 4 roky. Pokud se týká vlastního skeletu a jednostupňového pojezdu, pak vše drží, nic neprasklo, nic neupadlo, koš se naplní tak, že se sekačka staví na zadní a jedinou výhradu zatím mám k aretaci páčky plného plynu, která po 3 letch přestala držet plný plyn, ale to jsem vyřešil svépomocí.

Pokud se týká motoru Kohler, při koupi sekačky jsem byl prodejce přesvědčován, že jeho výkon je na záběr 50 cm dostatečný a vybíral jsem takový motor, který dobře startuje a "natáhne" ho i manželka, které chybí ten správný grif. A toto se naplnilo, manželka si to před koupí ve VGardenu ve Smiřicích totiž vyzkoušela. Ale s tím dostatečným výkonem jsem to trochu podcenil. Budete-li sekat hustý vlhčí trávník a nemusí být ani moc vysoký, pak i když je čerstvě nabroušený nůž, není možné někdy sekat na plný záběr 50 cm, a leckdy musím jet i na poloviční záběr, protože motor se začne dusit. Jinak motor Kohler je výborný, ale proti motoru Briggs & Stratton 750 DOV Series, má motor nižší výkon, myslím, že i o něco nižší MK a také nižší otáčky a dle mého názoru na sekačku o záběru 55 cm použít Kohler není zrovna nejvhodnější řešení. Já osobně, pokud bych tuto sekačku kupoval znovu, koupil bych jí se silnějším motorem, a to i na záběr 50 cm. Tolik moje zkušenost.  Mirek P.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika