Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Výpočty spotřeby elektriky a benzínu jsou zcela reálné pro hypotetickou sekačku výše uvedenou s výkonem motoru 3 kW, která by měla zvládnout 3800 metrů čverečných sekat řekněme každý týden. Jsem si vědom, že motor nepoběží zdaleka celou dobu na plný výkon, ale zase na druhou stranu poběží daleko delší dobu naprázdno,  než benzin, vzhledem k přetahování kabelu po takto velké ploše - toto je ve výše uvedené spotřebě benzinové sekačky zahrnuto. Dále pak motor s nejvyšším výkonem 3000W má ještě o dost vyšší maximální příkon a to o jeho účinnost.

Nechci se tady dohadovat, jen jsem chtěl nazačit, že ten rozdíl nebude tak značný a že 250 kč za šestinásobné posekání takové plochy není nikterak moc za palivo.

Já osobně sekám 1100m s benzinem a vychází mi to za sezonu tak na dvacet až dvacetpět litrů. Sekám takřka celou sezonu každý týden - okrasný trávník - zalévaný.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika