Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Vážený pane, pokud k tomuto tématu nemáte co říci, pak prosím raději mlčte. Pokud již máte potřebu druhé napadat, tak se příště alespoň podepište, pod rouškou anonymity je každý hrdina...

Jinak co se týče tématu, objevil jsem zatím jen jednu fazoli, která by měla být nižšího vzrůstu: „Plazivka (Kruiper)“ – stará rodinná odrůda z Německa (z oblasti Boedexerského údolí – Weserbergland), tradičně pěstovaná neobvyklým způsobem ve smíšené kultuře s tuřínem tak, že fazole byly vysévány do meziřadí k tuřínu a jejich rostliny se plazily po zemi mezi tuříny, případně je přerůstaly. Před prvním mrazem byly fazole vytrhány a zavěšeny na půdu, po vyschnutí mláceny cepem. Vzrůstem „nízká tyčková odrůda“ – může být pěstována buď s oporou, nebo bez opory jako „plazivka“, semeno hezké krémově bílé s červenými flíčky (připomínající některé východoslovenské, příp. ukrajinské odrůdy).

Ale zajímají mě zkušenosti druhých...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika