Uzený kapr



host - 236.1 (?)
13.11.2021 23:25

Naši předci určitě neudili pilinami rozehřívanými elektrickou spirálou s termostatem. Znamená to snad, že je to špatně?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

                     
vyslouzil - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (18317) - 236.1 (?), 29.5.2017 8:33

Rybinou bývá cítit obvykle ryba, která není příliš čerstvá. Je možné, že lák byl málo slaný a ryba nebyla naložena v dostatečném chladnu. Udil jsem ryby nasucho i z láku a výsledek byl dost podobný. Oproti masu a klobásám se musí ryby trochu přesolit.

                     
host - 47.14 (?), 13.11.2021 21:22
Zdravím všechny uzenáře. Já kapra očistím nakrájím na podkovy a dám na 24hod.do mléka.Druhy den kapra vyjmu oplachnu z mléka a naložím do láku na 24hod.Lák si zvolíte podle sebe.Ja dávám sůl a česnek.Udim jen do 70c. Na bláboly horká nebo studená voda nebo vařit klobásy nebo maso před uzením bych se vydlabl.Nezazil jsem že by tyto postupy praktikovali naši předci.
                     
host - 236.1 (?), 13.11.2021 23:25

Naši předci určitě neudili pilinami rozehřívanými elektrickou spirálou s termostatem. Znamená to snad, že je to špatně?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika