Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Zdravím všechny uzenáře. Já kapra očistím nakrájím na podkovy a dám na 24hod.do mléka.Druhy den kapra vyjmu oplachnu z mléka a naložím do láku na 24hod.Lák si zvolíte podle sebe.Ja dávám sůl a česnek.Udim jen do 70c. Na bláboly horká nebo studená voda nebo vařit klobásy nebo maso před uzením bych se vydlabl.Nezazil jsem že by tyto postupy praktikovali naši předci.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika