Domácí salámy a klobásy bez uzení



host - 129.127 (?) 
14.2.2015 19:35, zobrazeno: 38682x

Máte někdo praktické zkušenosti s výrobou domácího salámu a klobásů bez uzení? Můžete dát návody? Udírnu nemám a jíst ty blafy z obchodů s 50-60% masa za 160-Kč a více za kilogram se mě už opravdu nechce. V šunkovaru si děláme kuřecí a hlavně vepřovou šunku, chtěl bych se posunout dál. Děkuji

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
   
host - 75.21 (?), 15.2.2015 5:19

Něco jsem psal ve vláknu "Fuet".

Jinak dobrý recepty jsem našel taky na internetu třeba tady.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 6.78 (?), 14.3.2015 16:13

Pisal som to tu už v inej téme o udení domácich klobás, u nás je už dlhé roky zvykom, v zime klobasky udit, a v ostatných obdobiach roka spravit klobásky podľa rovnakého receptu, naplniť do čriev a zamraziť, a tieto klobasky potom postupne konzumovat pečené na domácej masti / sádle/, prípadne grilovať. Klobasky pre tento učel robime menšie, tak do 15 cm maximalne. Ja osobne milujem aj túto masť ked stuhne.. je taká červenkastá po paprike z klobások... je to neskutočná dobrota na chlieb a s cibuľou cheeky   

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
         
host - 132.133 (?), 4.4.2015 18:11

domáca sušená saláma.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
            
host - 130.229 (?), 19.5.2021 3:06 Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů25.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů24.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Nářadí pro průklest vysokých stromů23.4.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika