Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte někdo praktické zkušenosti s výrobou domácího salámu a klobásů bez uzení? Můžete dát návody? Udírnu nemám a jíst ty blafy z obchodů s 50-60% masa za 160-Kč a více za kilogram se mě už opravdu nechce. V šunkovaru si děláme kuřecí a hlavně vepřovou šunku, chtěl bych se posunout dál. Děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika