Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já připouštím, že se tak někde udí, resp. udilo. Ale všechny novější příručky, které jsem četl, před uzením jehličnatým dřevem důrazně varovaly.
   V minulosti sloužilo uzení jako konzervace - tedy maso bylo třeba udit dlouho a co nejvíc vysušit, aby bylo trvanlivé. Dnes to děláme spíš kvůli chuti, proto se preferuje kratší uzení teplým kouřem, maso je šťavnatější i kancerogenů je méně. V době lednic a mrazáků má navíc málokdo suchou chladnou komoru, takže to studeně uzené maso ani není kde skladovat.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika