Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Už to tady několikrát zaznělo, každý má svůj osvědčený postup, recept, dřevo... Sám taky dodržuji určité postupy při nakládání masa a i u následného uzení. Asi je to tak dobře, hlavně že nám chutná. S tou vrbou mě ale taky diskutující předemnou překvapil. Vrba, topol, lípa, to jsou stromy, které při hoření nedávají zrovna hezkou vůni. Možné je však, že při správném poměru a přidáním v danou chvíli můžou maso "obohatit".
Martin

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika