Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

bunny : kůra by se odstraňovat měla a u slivoní to platí dvojnásob pokud nechceš mít uzeninu nahořklou. Navíc v prasklinách kůry jsou různé zárodky plísní, hub a breberky. 

vodní udiči / uďo-vařičí : uzení je pomalý proces konzervace masa při ktrerém maso ztratí sušením cca 40 % svojí původní váhy. Tak pokud nemáte čas, nebo ho nechcete mít, nebo ještě hůř jste líní a´t už co se týče odkornění nebo samotného uzení, pořádného nakládání apod... skočte si rovnou do pro uzeninu do krámu :D Co vymyslíte příště? "dneska mně bolí palec, tak ty klobásy uděláme z mletýho z Tesca a dáme to jen do pytlíku od rohlíku a aby to vonělo po uzení, tady do něj vydličkou naděláme díry a pak se to proste jenom nakrájí "?8-@

Jinak na odkornění je hodně dobrá Olše a stačí rok naležato usušená a jde oloupat rukou, i chuťově mi olše přijde zajímavá, taková... taková... taková jemnější? Ale opět to není pro lenochy, jelikož o co míň času při odkornění o to víc času připřikládání, protože je to měkké dřevo.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika