Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Postupů je jak je vidět mnoho.Já bych třeba z těch kůží ani ten tuk neodstraňoval,...

Jistě, i když zaleju klobásy trochou vody, po zavaření je beztak na hladině vrstvička tuku z klobás. Na druhé straně v tuku se rozpouštějí aromatické látky a je možné, že při zavaření do mastnější polévky by do láku přešla větší část vůně klobás než do pouhé vody. Ale to je jen úvaha.

   Já z každého vývaru po vychladnutí tuk seberu. S výhodou ho použiju třeba do paštiky, navíc s odtučněným vývarem se líp pracuje (např. dýl vydrží v mrazáku).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika