Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S tím dubem nemáte pravdu, je zde vidět že nevíte o čem píšete, cca před 3. týdny jsem udil 10 kg klobás dle návodu p. Hynka zde na internetu, vše uzeno na dubu, který jsem měl cca 8 let uschován v suchu, nyní asi 2 měsíce složen vedle boudy na vzduchu, klobásy vinikající, žádáná kyselost, žádný papuch, žádné očouzení. Samo, že byl dub holý be kůry. Udírnu mám zděnou, uvnitř bednění z palubek, na uzení studeným kouřem jsou zapotřebí klapky, mám dvě těsně za topeništěm a na vývodu z udírny, kouřovod 120 cm sklon nahoru 5 cm. Všechno jde, jen nehanit když nevte!!!

Závěr?? Udit na dubu se dá viz publikace od Egon Binder UDÍRNY A UZENÍ

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika