Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den. Náhodou při hledání vhodného typu motorové pily jsem narazil na vaše problémy s uzením. Doporučuji vám nahlédnout do nějaké odborné literatury. Ono totiž dobře vyudit masíčko to je kumšt ale můžu vám říci že už to docela obstojně umím a hlavně jsem prostudoval dostupnou literaturu a vybral jsem si z toho dost důležitých poznatků jako je kvalita a vlhkost dřeva a ale i kvalitní technologiský postup při nakládání masa a jeho teplota, množství soli, skladování a příprava před vlastním uzením. To jsou tak důležité věci že si to ani neumí dost lidí představit. Potom i výsledný produkt je úplně o něčem jiném. Dále mohu poradit že před vlastním uzením já dávám maso prohřát do teplé vody ale bez soli, ona se vám alespoň vymáčí přebytečná sůl z masa ven a mochám ho pouze oschnout a pověsím ho do vyhřáté udírny. Do dalšího uzení mnoho zdaru a donrou chuť. Zdeněk

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika