Dobrý den. Náhodou při hledání vhodného typu motorové pily jsem narazil na vaše problémy s uzením. Doporučuji vám nahlédnout do nějaké odborné literatury. Ono totiž dobře vyudit masíčko to je kumšt ale můžu vám říci že už to docela obstojně umím a hlavně jsem prostudoval dostupnou literaturu a vybral jsem si z toho dost důležitých poznatků jako je kvalita a vlhkost dřeva a ale i kvalitní technologiský postup při nakládání masa a jeho teplota, množství soli, skladování a příprava před vlastním uzením. To jsou tak důležité věci že si to ani neumí dost lidí představit. Potom i výsledný produkt je úplně o něčem jiném. Dále mohu poradit že před vlastním uzením já dávám maso prohřát do teplé vody ale bez soli, ona se vám alespoň vymáčí přebytečná sůl z masa ven a mochám ho pouze oschnout a pověsím ho do vyhřáté udírny. Do dalšího uzení mnoho zdaru a donrou chuť. Zdeněk