Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Podle prispevku zde delam vsecko blbe. Udirnu neroztapim, topim spis mensimi drivky, drevo (tresen) nemam suchou, kruti klobasy, makrely douzuju na 45 st spolu se syrem, veprove taky tak nejak, jenom kruti packy delam na 90. Chutna me i vsem ostatnim

Ja bych videl problem nekde v konstrukci udirny. Nechybi tam rozptylovac? Opacny rozptylovac mam i u stropu, rikam mu kourova brzda. Nekape dehet z komina na maso?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika