Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Grilovani je uprava masa pri velmi vysoke teplote. Pri nejlepsi vuli na desce nedosahnete tak vysoke teploty navic neznam nikoho komu by ta deska nepraskla. Je to tedy kompromis mezi grilovanim na primem ohni, coz nemam rad protoze je to nezdrave grilovani navic na chemickych briketach fuj a vasim pecenim na kameni.

Ja vas proboha do niceho nenutim ani nechci aby se navod chytal. Proste jsem poznal neco, co nikdo jiny ke sve skode nedela tak jsem to poslal dal Na rostu pod kterym je sklo nemuzete pokazit ani platek ani vysoke maso, ani brambor ani zeleninu. Po grilovani oplachnu rost a sklo jen otocim. Pristi grilovani se o ocistu skla uz postara. A nakonec topim jen tvrdym drevem. Odpadaji naklady na drevene uhli nebo brikety

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika