Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U divočiny je to stejné jako u vepřového jen se musí našpikovat česnekem a slaninou nakládám max na 10 dní a super. Nikdy nepoužívám pragandu jen obyčejnou sůl. Na pečení, koření které mám rád a přidám vždy buď víno ještě lepší je jakýkoliv likér kromě slivovice nejlépe barevný po dvou dnech je maso hezky křehké

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika