Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

To je dost dlouhá doba. Střeva i v lednici trochu "osliznou". Jistě je lepší - než venku -  je nechat v lednici a pokud možno tak, aby neleřely klobásy příliš na sobě. Svojí vahou a permeabilitou střevna by se z nich vytlačila část šťávy.
  Příště bych ale v lednici nechal odležet jen nasolené maso nakrájené na kostky. Vůbec nic se nestane, když střeva narazíte až těsně před uzením.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika