Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak jsem tady po roce znova, chystáme se zase na uzení v naší udírně na jedno použití :-) Letos budou i klobásky.Dneska jsme je dělali, plnili do střev.Mám pouze dotaz, když jsme udělali klobásky, nacpali do střev, jak je máme skladovat?Aby se jakoby proležili, máme je v ledničce v lavóru, přikrytý potravinářskou fólií.Nevím, jestli je to takhle správně, aby střívka moc neuschla, aby se nám to při vkládání do udírny nepotrhalo.Poradíte mi prosím?     Ps: Počítám je udit tak 8 hodin, myslíte,že to bude stačit?Masíčko budeme dělat až druhý den :-)Díky M.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika