Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No jistě, jako filmovou kulisu jsem to nezamýšlel. Foto je z Června a od té doby už něco pochutinek bojlerem prošlo. Udí to opravdu perfektně, i soused uznal některá má "uzenářská díla". Tedy ty, uzené při nějakých 60°C a výše. Jeho udírna neumí pod 40°C, aniž by se neudusilo spalovaní.

Společně nyní zkoušíme na mém zařízení udit studeným kouřem, ale delší dobu (soused je místní, tak se ujal obsluhy), za účelem vyprodukovat něco jako trvanlivou čabajku, nebo podle starých postupů zaudit maso pro dlouhodobé uložení.(např. Kuchařka naší vesnice)

Musím poznamenat (subjektivně jen za mou osobu), že stavba udírny byla jen taková legrace, proti tomu, co jeden potřebuje znát o uzení jako takovém. Takže shrnuto podtrženo, v současnosti vím, že o uzení zatím toho moc nevím.

Romanson

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika