Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Netvrdím, že je to příčina kyselohořké chuti, ale udírna by neměla mít příliš dobrý tah a dřevo by nemělo hořet dokonale. Ty správné uhlovodíky aromatizující maso vznikají právě při nedokonalém hoření. Proto ohniště nemívají rošt a komín se uzavírá, aby se kouř tlačil škvírami kolem dvířek. Maso z udírny s dobrým tahem ale kyselé nebývá, spíš má chuť jako buřt upečený na ohni.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika