Hotové zelí



host - 64.22 (?) 
3.1.2010 19:23, zobrazeno: 7552x

Jak poznám že je zelí dokvašené???

Adresa příspěvku
Připojit reakci   
stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
   
host - 7.6 (?), 8.1.2010 23:04

Na co to potřebujete vědět.  Zelí se má jíst tak, jak komu chutná. Dokvašené zelí je moc kyselé a to už není ono. Někdo přerušuje kvašení sterilací, ale to také není ono. Nejlepší zelí je ještě nedokvašené a ze sudu čerstvě vytažené. J.P.           

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
host - 227.56 (?), 17.11.2013 13:01

...vsetko je vec subjektivnej chuti. Pre mna je dokvasena kapusta a moc kysla kapusta to najlepsie co moze byt. Take pseudovyrobky ako sa obcas predavaju a dorabaju mozno octom a co ja viem cim este, to je o nicom.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
   
PP. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (6491) - 9.2 (?), 22.12.2012 17:37

Obě rady jaksi mimo lavor. Poznáte to, že zelí ztratí pružnost a bílou barvu, je jakoby skelnaté a vláčné. A kyselé, k jaru jak potvora.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
      
jariel231 - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (206) - 146.203 (?), 16.11.2013 21:50

Pružnost ztrácí zelí již při nakládání. Nakládal jsem maxi zelí a výsledek mne překvapil.Tak bílé zelí jsem ještě nikdy neviděl.

Předchozí příspěvek | adresa příspěvku
Připojit reakci
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika